Catering i Skåne

Catering i Skåne

Catering i Skåne

Vi erbjuder catering via vårt systerbolag, BistroSyd i Löddeköpinge.

Med kvalitetssäkrade råvaror, lång erfarenhet och ett väl genomtänkt cateringkoncept gör BisroSyds catering till ett av Skånes bästa. Vi levererar alltid en högklassig catering till både företag och privatpersoner – allt från traditionell husmanskost till något annorlunda asiatiskt.

Se ett urval av vår catering på bistrosyd.se eller hör av dig, så skräddarsyr vi en meny för dig.

Träffa kocken!

Peter Kreckel föddes 1967 i en krögarfamilj där matlagning alltid legat i fokus. Redan i tidig ålder introducerades Peter i sin pappas restaurang där de lagade svensk husmanskost från grunden. Peter tog med sin pappas recept och stod i början av 2000-talet med en egen restaurang.

Peter har serverat allt från statsministrar till rockstjärnor och vill fortsätta laga mat för att bevara den svenska matkulturen och mätta hungriga magar. Varje dag är en ny utmaning... Den ena dagen serveras 2 000 luncher till ett stort idrottsarrangemang nästa dag finliras det med en bröllopsmiddag – vad har du för utmaning till Peter?Relevanta prylar

Taggar: catering lomma bjärred lödde löddeköpinge mat fest festmat cater lunch snittar bröllop fest student julmat landgång smörgåstårta buffé baguetter fingerfood

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV


Genom att trycka på "Prenumerera" bekräftar du att du vill ha EventSyds nyhetsbrev och godkänner att EventSyd behandlar dina personuppgifter enligt EventSyds integritetspolicy.


Lägg till produkt
Se totala kostnaden
Skicka förfrågan