Catering

1561994676.jpg

Catering

Offert
Antal st:

Vi erbjuder vi catering i Lomma med omnejd via vår nyöppnade lunchrestaurang i Löddeköpinge, BistroSyd. Vi blandar traditionell husmanskost och trendiga maträtter för din fest.

Vår kock, Peter Kreckel, föddes 1967 i en krögarfamilj där matlagning alltid legat i fokus. Redan i tidig ålder introducerades han i sin pappas restaurang där de lagade svensk husmanskost från grunden. Han tog med sin pappas recept och stod i början av 2000-talet med sin första egna restaurang, Restaurang Hanö i Malmö.

Peter har serverat allt ifrån statsministrar till rockstjärnor och vill fortsätta laga mat för att bevara den svenska matkulturen och mätta hungriga magar. Varje dag är en ny utmaning... Den ena dagen serveras 2 000 lunch till ett stort idrottsarrangemang nästa dag finlirar han med en vacker bröllopsmiddag – vad har du för utmaning till Peter?

Med kvalitetssäkrade råvaror, lång erfarenhet och ett väl genomtänkt cateringkoncept gör BisroSyds catering till ett av Skånes bästa. Vi levererar alltid en högklassig catering till både företag och privatpersoner – allt från traditionell husmanskost till något annorlunda asiatiskt.

Hör av dig på 070-911 19 00 eller besök BistroSyd.se

Artikelnr: 1561994640

Tillbehör

Taggar: catering lomma bjärred lödde löddeköpinge mat fest festmat cater lunch snittar bröllop fest student julmat landgång smörgåstårta buffé baguetter fingerfood

Alla priser visas exklusive moms.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV


Genom att trycka på "Prenumerera" bekräftar du att du vill ha EventSyds nyhetsbrev och godkänner att EventSyd behandlar dina personuppgifter enligt EventSyds integritetspolicy.


Lägg till produkt
Se totala kostnaden
Skicka förfrågan